Dolar 34,2515
Euro 37,2011
Altın 2.989,19
BİST 8.942,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24°C
Açık
Hatay
24°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 25°C

    İŞ İNSANI METİN TURAN, HBC YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

    İŞ İNSANI METİN TURAN, HBC YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
    REKLAM ALANI
    30 Ağustos 2023 14:25
    75
    A+
    A-

    Hataylı iş insanı Metin Turan, önceki günlerde gerçekleşen kongre sonrası yeni yönetimi ile çalışmalara başlayan Hatay Basın Cemiyeti’ni (HBC) ağırladı.

    Reyhanlı’da gerçekleşen programda konuşan iş insanı Turan, Hatay Basın Cemiyeti yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

    Şehrin yeniden ayağa kalkması için Hatay basınına ihtiyaçları olduğunu kaydeden Metin Turan, “Şehrimizin önemli kalemlerinin yer aldığı değerli Hatay Basın Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini güzide ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Cemiyetimizin önceki günlerde gerçekleşen kongresinin şehrimize hayırlar getirmesini dilerim. Cemiyetin tüm mensuplarına da başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Konukseverliğinden dolayı Metin Turan’a teşekkürlerini ileten Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir, böylesi bir programda yer almaktan kıvanç duyduklarını söyledi.

    Hatay Basın Cemiyeti’nin, Hatay ve Hataylıların çağrısına kulak veren şehrin menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir cemiyet olduğunun altını çizen Hikmet Otuzbir, “Bu şehir için dün nasıl emek verdiysek bugün de yarın da hiç durmadan çalışacağız. Biz Hatay Basın Cemiyeti ve Hataylı gazeteciler olarak bu şehrin insanının sesini duyurmak zorundayız, bu bizim görev değil vazifemiz. Bu uğurda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimizi borç biliriz” şeklinde konuştu.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.