Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 33°C
Hafif Yağmurlu
Hatay
33°C
Hafif Yağmurlu
Paz 34°C
Pts 33°C
Sal 31°C
Çar 31°C

    BAŞKAN EMRAH KARAÇAY: “ÜRETEN SAMANDAĞ’IN İLK PROJESİ BAŞLIYOR”

    BAŞKAN EMRAH KARAÇAY: “ÜRETEN SAMANDAĞ’IN İLK PROJESİ BAŞLIYOR”
    REKLAM ALANI
    10 Temmuz 2024 16:50
    229
    A+
    A-

     

     

    Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ’ın değişimi ve en kısa sürede yeniden ayağa kalkması için seçim döneminde sıkça bahsettiği vaatlerden biri olan “Parke Taşı Fabrikası ve Konkasör Projesi” nin müjdesini verdi.

    Seçildiği ilk günden itibaren Samandağ’ ın ihyası ve yeniden inşası için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Emrah Karaçay ve ekibi, en kısa sürede hayata geçirecekleri projeyi halka duyurdu.

    Samandağ Belediyesi’ nin öz kaynakları ile ilçenin öncelikli olarak yol sorununa çözüm üretmek için yol çalışmalarında kullanılacak parke taşı, briket ve altyapı malzemelerinin üretileceği tesisin hayata geçmesi ile belediyenin ortalama yıllık 15 milyon TL’ lik gider kaleminin ortadan kalkması hedefleniyor.

    Önümüzdeki günlerde temeli atılacak projenin müjdesini veren Başkan Emrah Karaçay yaptığı açıklamada; ” Sevgili Samandağlılar, sizlere ilk uygulayacağımız ve seçim vaatlerimizde de sıkça bahsettiğimiz, belediyemiz bünyesine kazandırdığımız Parke Taşı Fabrikası ve Konkasör Projemizi duyurmak istiyorum.

    Bu proje ile belediyemiz kendi kaynakları ile parke, briket ve altyapı malzemelerini üretecek olup yıllık 15 milyon TL civarı bir gider kalemini ortadan kaldıracaktır. Önümüzdeki günlerde temellerini atacağımız tesisimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

    Diğer projelerimiz için görüşmelerimiz devam ediyor, en yakın zamanda Üreten Samandağ’ı hep birlikte kuracağız” ifadelerine yer verdi.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.