Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 30°C
Parçalı Bulutlu
Hatay
30°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 30°C
Cum 29°C

    HBB’DEN KONTEYNER KENTLERE MORAL ETKİNLİKLERİ

    HBB’DEN KONTEYNER KENTLERE MORAL ETKİNLİKLERİ
    REKLAM ALANI
    4 Eylül 2024 15:22
    399
    A+
    A-

    HBB’DEN KONTEYNER KENTLERE MORAL ETKİNLİKLERİ

    Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarımıza moral vermeye devam ediyor.

    HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, asrın felaketi sonrası konteyner kentlerde yaşayan çok sayıda yetişkin ve çocukların mental ve fiziki gelişimlerini desteklemek adına çeşitli programlar düzenliyor.

    Herkese açık ve ücretsiz olan etkinlikler kapsamında Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde bulunan konteyner kentlerde film gösterimleri sergileniyor.

    Büyükşehir ekiplerinin, konteyner kentlerde 17 Ağustos’ta başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek olan programların son durağı Arsuz Konteyner Kent oldu. İlçede gerçekleştirilen programlarda palyaço ve yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra çocuklara patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikram edildi.

    Çocuklara özel animasyon film gösterimlerinin ardından sahneye çıkan HBB Bando Takımının gösterisi ise, yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği ve kulakların pasını silen bir müzik ziyafetine dönüştü.

    Düzenlenen etkinliklerle konteyner kentlerdeki çocukların keyifli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını aktaran HBB yetkilileri, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceklerini kaydetti.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.