Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 23°C
Parçalı Bulutlu
Hatay
23°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 30°C
Sal 33°C
Çar 32°C

    Küçükler’den Rakiplerine Sert Gönderme “Halkını Kandıranla, Din Sömürü Yapanlara Ne Denir Halkımız İyi Bilir”

    Küçükler’den Rakiplerine Sert Gönderme “Halkını Kandıranla, Din Sömürü Yapanlara Ne Denir Halkımız İyi Bilir”
    REKLAM ALANI
    19 Mart 2024 18:48
    15
    A+
    A-

     

    İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler mahalle gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Gittiği her mahallede vatandaşın umudu olarak karşılanan Küçükler, Antakya’nın üçüncü yol arayışının lideri olarak gözükürken, seçimi kazanacak aday olarak görülüyor.

    Antakya’nın Bohşin, Serinyol, Alaattin, Narlıca gibi önemli mahallelerinde kalabalık toplantılar yapan Küçükler, katıldığı toplantılarda adayların aday olmadığını uydu belediye başkanlığı yapacağını ifade ederken CHP ve AK Parti zihniyetinin Antakya’yı değil kendi ceplerini düşündüğünü iddia etti.

    Katıldığı bir sohbette konuşan Küçükler, “Katıldığı bir sohbette konuşan küçükler “ Her zaman tekrarladığım bir şey var. Milletinden çalandan milliyetçi olmaz. Devletinden Çalandan Devletçi olmaz. Halkından çalandan halkçı olmaz, kul hakkı yiyenden de dindar olmaz. Antakya 20 yıldır Akp tarafından yönetiliyor. Şimdi pankart asmışlar “Gerçek Belediyecilik” diye. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz. 20 yıldır siz şaka mı yapıyordunuz ki bu millete şimdi gerçek belediyecilik diyorsunuz. Öte yandan da CHP Genel Başkanı Halkçı Belediyecilik diye pankart asmış. Büyükşehir 10 yıldır CHP’de. Bugüne kadar ne yapmış ki Büyükşehir bundan sonra ne yapacak. Halkından çalandan halkçı mı olur. Belediyenin yapmakla görevli olduğu asli görevini beyefendiler millete lütufmuş gibi sunuyorlar. Millet artık 2 taraftan da bıktı. Gerçek milliyetçiler halkının sömürülmesine, soyulmasına, kandırılmasına göz yummaz. Milliyetçilik Atatürk gibi düşünmek demektir. Sorsanız hepsi Atatürkçü ama hepsi bir o kadar da kendi cebinden başka bir şey düşünmeyen partiler. Vatandaşlarımız, Antakyalı halkımız bu düzene artık yeter diyor. Bizde Yeter! Denilen yerde halkımızın ferasetine güvenerek bu yolda dimdik yürüyoruz. Antakya uydu adayların gölgesinde olmayacak diyoruz. Listelere bakıyorsunuz evlere şenlik. 20 yıldır Antakya’yı bu hale getiren tüm zihniyetler iki uydu adayında listelerinde. Utanmadan sıkılmadan millete umut olacağız diyorlar. Canımız diyorlar. Onların Canımız dedikleri halkımız değil, Rant. Ranta ulaşamadıkça kendi canlarından olacak korkuları var. Ama merak etmeyin. Gerçek belediyecilik diyerek milleti yalanla kandıran adayları da canımız diyerek milleti uyutan adayları da halkımız görüyoruz. Herkes iyi bilsin ki; 1 Nisan’da biz geliyoruz” ifadelerini kullandı.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.