Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 30°C
Parçalı Bulutlu
Hatay
30°C
Parçalı Bulutlu
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 30°C
Cum 29°C

    SERDAR ÖZYURT HATAYLI YETİMLERE KOL KANAT GERDİ

    SERDAR ÖZYURT HATAYLI YETİMLERE KOL KANAT GERDİ
    REKLAM ALANI
    28 Ağustos 2024 21:36
    540
    A+
    A-

     

    Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, deprem felaketinde anne babalarını kaybeden yetim ve öksüzlere kol kanat gerdi.
    31 Ağustos günü Antakya EXPO Alanı’nda gerçekleşecek olan moral konseri öncesinde Hataylı basın mensuplarını ağırlayan iş insanı Özyurt, gerçekleşecek olan organizasyon ve mühimmat tesisinin son durumu hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
    MEKTUPTAKİ HAYALLER GERÇEK OLUYOR
    Hataylı iş adamı Serdar Özyurt, depremzede çocukların hayallerini gerçekleştirmek için başlattıkları projeyi ve Hatay’ın geleceği için planladıkları savunma sanayi yatırımlarını anlattı. Serdar Özyurt, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da depremzede çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla önemli bir proje gerçekleştirdiklerini duyurdu. Ekiplerin sahada çocuklarla bir araya gelerek onların ihtiyaçlarını öğrendiklerini belirten Özyurt, bu süreçte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan da büyük destek aldıklarını ifade etti. Projenin içeriği hakkında bilgi veren Özyurt, çocuklara kendi elleriyle mektuplar yazarak onların isteklerini öğrendiklerini ve bu istekleri karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Proje kapsamında düzenlenecek etkinliğe ise ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Ferah Zeydan katılacak. Özyurt, tüm Hatay halkını bu şölene davet etti. Savunma sanayisine yönelik planları hakkında da konuşan Serdar Özyurt, 2021 yılında satın aldıkları arazi üzerinde bir fabrika kurmayı planladıklarını, ancak şu an için sanayi imarı beklediklerini açıkladı. İmar onayı alındıktan sonra inşaata başlanacağını belirten Özyurt, fabrikanın faaliyete geçtiğinde bin gence istihdam sağlayacağını söyledi. Özyurt ayrıca Yurt dışından, özellikle Orta Doğu ülkelerinden, siparişlerin sıraya girdiğini ve fabrikanın ülkenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
    FABRİKA İÇİN YETKİLİLERE SESLENDİ
    Özyurt, fabrikanın bir an önce faaliyete geçebilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunarak, sürecin hızlandırılmasını talep etti. Ayrıca, yan sanayi olarak; fabrikanın yanında barutun hammaddesi olan pamuk üretimi için de Amik Ovası’nın kullanılabileceğini ve teklifler aldığını belirtti.
    Son olarak, sosyal sorumluluk projelerine üç yıldır devam ettiklerini ifade eden Özyurt, Hatay’ın deprem bölgesi olması nedeniyle bu tür projelerin büyük önem taşıdığını söyledi.
    İş insanı Özyurt, 31 Ağustos’ta Antakya EXPO Alanı’nda gerçekleşecek olan konsere tüm vatandaşları davet etti.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.