Dolar 34,2895
Euro 37,2407
Altın 2.987,92
BİST 8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24°C
Açık
Hatay
24°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 25°C

    SERDAR ÖZYURT; “ÖNCELİĞİM SİYASET VE TİCARET DEĞİL, HATAY’IN AYAĞA KALKMASIDIR”

    SERDAR ÖZYURT; “ÖNCELİĞİM SİYASET VE TİCARET DEĞİL, HATAY’IN AYAĞA KALKMASIDIR”
    REKLAM ALANI
    22 Kasım 2023 15:43
    48
    A+
    A-

     

    Geçtiğimiz günlerde AK parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi müracaatını yapan Özyurt Savunma Sanayi Başkanı Serdar Özyurt Hatay’ın geleceği ile ilgili önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    ÖZYURT Açıklamasında; ” Asrın felaketini yaşamış şehitleri ile birlikte yalnızlığa terk edilmiş değerli Hatay’lı hemşehrilerim; Her şeyden önce şunun bilinmesini isterim ki; “Hatay sevdalısı bir kardeşiniz olarak amacım ve önceliğim ne siyaset ne de ticarettir.?
    Bundan sonra ömrümün kalan kısmında tek bir amacım ve hedefim vardır O da Hatay’ı en kısa sürede nasıl ayağa kaldırabilirim çabası, gayreti ve derdidir.

    Bu hedeflere ulaşabilmek için maalesef tek yol siyasetten geçiyor.

    Benim de siyaseti tercih etmemdeki en büyük etken ise Hatay halkının sahipsiz kaldığına şahit olmamdır.

    Öyle ki; ” 6 Şubat Asrın felaketinde yerle bir olan kadim şehrimiz ve soğuk betonlar altında şehit olan onurlu insanlarımız önce seçimler sebebiyle siyasi ranta kurban edilmiştir.

    Daha sonra da deprem sonrası tüm acılara rağmen zor koşullarda yurtlarında yaşamaya çalışan hem şehirlerimiz futbol bahane edilerek yerden yere vurulmuştur.

    Bugünlerde de şahsi meselemiz filmi ile incitilmekte ve hassasiyetleri ayaklar altına alınmaktadır.

    Bütün bu sebeplerden ötürüdür ki ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olan hatayı kimsenin ticari meselesi haline getirmeyeceğiz.

    Bu bağlamda Serdar Özyurt kardeşinizin geçmişte yaptıkları geleceğe de ışık tuttuğunu ve buna bütün Hatay’lı kardeşlerimizin yürekten inandığını sizlerden gelen teveccühler üzerine görmekteyim.

    Devletimiz, Milletimiz, Hatay’lı hemşerilerimiz ve bizler hep birlikte el ele vererek en kısa sürede Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracağımıza inancım tamdır.

    ÇIKTIĞIMIZ BU KUTLU YOL HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.” Dedi.

    Mesaj Gazetesi olarak bizler de deprem öncesinde savunma sanayi alanında Hatay’a büyük yatırım projeleri olan ve özellikle Hatay’lı hemşerilerinin en zor günlerinden biri olan pandemi süreçlerinde tırlar dolusu gıda ve kıyafet yardımı yaparak her daim halkının yanında olan Serdar Özyurt’a hayırlı uğurlu olsun diyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.