Dolar 32,2700
Euro 35,0623
Altın 2.465,16
BİST 10.187,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 25°C
Parçalı Bulutlu
Hatay
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 29°C

    Çeşmeden su içen kedi ‘Yıldız’ gülümsetti

    Çeşmeden su içen kedi ‘Yıldız’ gülümsetti
    REKLAM ALANI
    3 Mayıs 2024 10:47
    12
    A+
    A-

    Hatay’ın Erzin ilçesinde musluktan su içen ‘Yıldız’ isimli kedi hareketleriyle gülümsetti.
    Bahar ayıyla beraber hava sıcaklığının 35 dereceyi geçtiği Hatay’da hayvanlar da fazlaca su tüketimine ihtiyaç duyuyor. Erzin ilçesinde yaşayan Sevda Uras’ın sokaktan sahiplendiği ve ‘Yıldız’ ismini verdiği kedi de su sorununa çözümüyle gülümsetti. Ailenin moral kaynağı olan kedi, su ihtiyacını çeşmeden su içerek karşılamaya başladı. Kedinin çeşmeden su içtiği anlar gülümsetirken yürekleri ısıttı.
    Kedinin sahibi Sevda Uras, “Sokaktan sahiplendiğimiz kediye Yıldız adını koyduk. Bu gibi sevimli hayvanların bizden istediği 1 kap mama, 1 kap su ve bir tutam sevgi. Biz de bunları verince bir daha bizi terk etmedi” dedi.

    REKLAM ALANI
    Haber Editörü
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.