Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 19°C
Hafif Yağmurlu
Hatay
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 28°C

    HÜSEYİN KİMYONOĞLU PARTİLER ÜSTÜ BİR ADAY!

    7 Aralık 2023 21:54
    48
    HÜSEYİN KİMYONOĞLU PARTİLER ÜSTÜ BİR ADAY!

    -ANTAKYA’NIN HÜSEYİN KİMYONOĞLU GİBİ DÜRÜST BİR BAŞKANA İHTİYAÇ VAR!
    Antakya Belediyesi aday adayları arasında en dürüst isim olarak gösterilen Hüseyin Kimyonoğlu, partiler üstü aday olarak gösteriliyor.
    Ülkücü kökenli olması, şehrin tüm renklerine hitap etmesi, dürüst çalışkanlığı ile öne çıkan Hüseyin Kimyonoğlu’nun hangi partiden aday olursa olsun seçimi rahat kazanacağı görüşü savunuluyor.
    Kişisel hırs ve çıkarların hizmetin önüne geçmesine asla izin vermeyecek tek isim olarak gösterilen Hüseyin Kimyonoğlu’nun, Antakya’yı dürüst ve çalışkan bir yönetime kavuşturacağına inanılıyor.
    HANGİ PARTİDE İNŞAAT MÜHENDİSİ ADAY VAR?
    Gazetemiz Haber Merkezine görüş bildiren vatandaşlar, Hüseyin Kimyonoğlu’nun adaylar arasında tek inşaat mühendisi olduğuna dikkat çekerek, “Diğer partilerin adaylarına baktığımızda, doktor, avukat, iş adamı, çiftçi, serbest meslek sahibi isimler olduğunu görüyoruz. Oysa ki inşaat mühendisi şehrin planından, imarına kadar her yönüyle daha bilgi sahibi olan kişidir. Özellikle deprem sonrası yerle bir olan şehrin yeniden imarında ve yapılanmasında etkin rol alacak, yapılacak çalışmalara yön verecek tek isim Hüseyin Kimyonoğlu’dur. Artık şehrin mimari ve estetik yapısına dokunuş yapacak başkanlara ihtiyacımız var. İhaleler ve rant peşinde koşan başkanlar istemiyoruz. Hüseyin Kimyonoğlu’nun genç, dürüst, çalışkan ve inşaat mühendisi olması Antakya için büyük bir avantajdır” diye konuştular.
    DEPREMDE YAPTIRDIĞI HİÇBİR BİNA YIKILMADI
    İnşaat Mühendisi Hüseyin Kimyonoğlu’nun 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yaptırdığı hiçbir binanın yıkılmadığını belirten vatandaşlar, “Yaptırdığı binaların hepsi ayakta kaldı, insanların burnu dahi kanamadı. Malzemeden çalmadı, işini hakkıyla yaptı, insan hayatına önem verdi ve dirençli binaları teslim etti. Antakya’mızı da böylesi işinin hakkını veren başkana teslim etmek istiyoruz” dediler.
    SİYASİ PARTİLER HÜSEYİN KİMYONOĞLU GİBİ ADAY BULAMAZ
    Hüseyin Kimyonoğlu’ndan Antakya Belediye Başkanlığına yakışan bir isim olduğuna dikkat çeken ve bu konuda görüşlerini bildiren vatandaşlar, “Hüseyin Kimyonoğlu hangi partiden aday olursa olsun kazanır, çünkü ismi bugüne kadar şaibeye karışmadı, yolsuzlukla anılmadı. Yaptırdığı inşaatlar ve binalar ile ilgili en ufak bir açık olmadı. Siyasi partiler Hüseyin Kimyonoğlu gibi bir adayı kaçırmamalıdır. Antakya’mızı ayağa kaldıracak tek başkan Hüseyin Kimyonoğlu’dur, bu belki iddialı bir söylem olabilir ama artık şehrimiz yönetecek vizyonlu ve koltuğunda oturmayacak dürüst, ilkeli başkana ihtiyacımız var. Bu özellikler Hüseyin Kimyonoğlu’nda var, Antakya’mıza çok yaşıkaşacak ve bu şehrin lideri olacağından hiç şüphemiz yoktur. Buradan siyasi partilere sesleniyoruz; genç idealist başkanımızın isminin Antakya ile anılmasını istiyoruz. Şehrimizin tarihi ve kültürel yapılarının tekrar ayağa kalkmasında mutlaka Hüseyin Kimyonoğlu’nun imzası olmalıdır, çünkü o bu şehrin çocuğu. Burada doğup büyüdü, Antakya’nın kültürel varlıklarının ne kadar öneme sahip olduğunu en iyi o bilir” dediler.

    REKLAM ALANI
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.